KOOLIDELE

Posted on by

KEVADKAMPAANIA 2018
Hea klassijuhataja, rühmajuht, treener, lapsevanem, abiturient, õpilane!
Valma Puhkelaagri Seikluspark kutsub Teid ka sel kevadel Võrtsjärve äärde tähistamaks klassi- või kooli lõppu ning algavat puhkust ja suve. Adrenaliinirohke ja põnev seiklus looduses on selleks hea võimalus. „Kevadkampaania 2018“ raames teeme teile järgneva pakkumise:

Registreerige oma klass, grupp või seltskond Valma Seiklusparki päevaseks seikluseks või ööbimisega kahepäevaseks kevadürituseks.

1. Päevane pakett PK1 (u. 4h – algusajad 9.00, 12.00, 15.00)
Seiklejal on võimalus turnida maa ja taeva vahel 45-e erineva takistusega radadel, sooritada Tarzani hüppeid, laskuda kuni 18 m kõrgusele ulatuvatel laskumise liinidel kogupikkuses üle 2km ja seda jalgadega maad puudutamata, nautida Võrtsjärve imelist vaadet 24 m kõrgusest vaatetornist. Lisaks veel muud tegevused (minigolf, võrkpall, korvpall jt. pallimängud, saalihoki, kiiged, ujumine Võrtsjärves).
Hind koos toitlustamisega 19€ /inimene  (paketi tavahind 29€)

2. Ööbimisega kahepäevane pakett PK2 (check in 14.00, check out 12.00)– kõigile eeltoodud seiklusvõimalustele lisandub – majutus laagri peahoones või kämpingmajakestes (sisaldab voodipesu), peo pidamiseks suur lavaga grillkoda või peosaal, heli- ja valgustehnika diskoks, toitlustus 3x (lõuna, õhtu, hommik), soovi korral suur saun (lisatasu 3.50 inimene. min.85€), ühtlasi kogu Puhkelaagri territooriumi kasutamine.
Hind koos toitlustamise ja majutusega  45€ /inimene (paketi tavahind 59€)

  * Pakkumine on suunatud vähemalt 130cm pikale seiklejale, grupp alates 20 inimest.
* Toitlustus: friikartulipraad grill-viinerite ja -vorstikestega, värske salat, leib, dessert, morss…
* Õpetajad/grupijuhid tasuta!
* Lisatasu eest korraldame ka kalepurjeka retki Võrtsjärvel – (korraga kuni 30 inimest- 140.-/h)
* NB! Soovituslik varajane registreerimine. Kampaania raames pakutavad paketid on piiratud koguses.

info(ät)valma.ee
tel. 50 36 906